De certificaten van ITL

De certificaten van ITL

De betrouwbaarheid van uw installatie is gewaarborgd

gecertificeerde elektrotechnische installatie

Als ervaren en betrouwbaar elektrotechnisch installatiebureau is ITL vanzelfsprekend in het bezit van de benodigde certificeringen.
De veiligheid van onze opdrachtgevers en medewerkers en omgeving gaat boven alles. Daarom hecht Installatie Techniek Louwer veel waarde aan haar certificeringen.

Onze medewerkers krijgen op gezette tijden bijscholing en de kwaliteitskeurmerken ISO-, NEN-, BMI-, NCP-, VCA- en BTR-normen dienen als ondergrens voor ons veiligheids-, kwaliteits- en arbosysteem.
Zo kan ITL de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn installaties waarborgen. ITL is gecertificeerd door Dekra en in het bezit van BRL6001-, VCA**- en BTR-certificering.

Brandmeldinstallatie

Installatie Techniek Louwer is al een tijd productpartner van Siemens, dit betekent dat wij zelfstandig brandmeldinstallaties kunnen inkopen en programmeren. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardig product leveren en monteren.
ITL is tevens een gecertificeerd brandmelddetectiebedrijf en brandmeldinstallatiebedrijf. Wij kunnen dus een brandmeldproject van a tot z regelen.

certificering itl  DEKRA-SIEGEL-3036  DEKRA-SIEGEL-3138  DEKRA-SIEGEL-4680  DEKRA-SIEGEL-KOMO-INSTAL dekra-iso9001

Logo-Solution-Partner

Reacties zijn gesloten.