Specialisatie

Specialisatie

specialiseren-installatietechniek

Ben jij al in het bezit van een MBO niveau 4 diploma maar wil je nog verder leren? Bij Installatie Techniek Louwer is dat mogelijk. Je kunt je bij ons specialiseren op verschillende vakgebieden binnen de elektrotechniek. Zo zijn er diverse opleidingen gerelateerd aan brandmeldinstallaties maar ook voor beveiligingsinstallaties of KNX systemen zijn er verschillende opleidingen.

Wil jij graag alles weten over het installeren van een brandmeldinstallatie? Dan is de opleiding “Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties” misschien wel wat voor jou. Aansluitend zou je dan nog de opleiding “Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties” kunnen volgen en wie weet wordt jij dan wel de brandmeldinstallatie expert van Installatie Techniek Louwer.

Uiteraard is het ook mogelijk om je op meerdere gebieden te specialiseren. Zo kan het goed zijn dat jij onderhoudt pleegt aan brandmeldinstallaties maar daarnaast ook beveiligingsinstallaties installeert. Bij Installatie Techniek Louwer is het allemaal mogelijk en wij denken graag mee hoe jij je kunt blijven ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten.