Techno HUB Woerden

TechnoHUB Woerden

techno-hub-woerden

Installatie Techniek Louwer heeft samen met andere ondernemers uit de regio Utrecht mee gewerkt aan de bouw van de TechnoHUB in Woerden. De TechnoHUB is een opleidingscentrum voor jong en oud. In september 2020 worden de deuren geopend voor alle technische talenten uit de omgeving.

Het Kalsbeek College start in het nieuwe schooljaar met nieuwe technische beroepsrichtingen. De praktijklessen van deze richtingen zullen gehouden worden bij de TechnoHUB. Samen met het MBO werkt de TechnoHUB aan technische opleidingen voor na het VMBO of HAVO. Zij zullen stages ondersteunen en samen werken met vakspecialisten uit het bedrijfsleven voor passend onderwijs.

Niet alleen voor scholieren biedt de TechnoHUB onderdak. Ook mensen die al enige tijd werkzaam zijn in de techniek kunnen gebruik maken van de mogelijkheden van de TechnoHUB. Deze mensen kunnen passende trainingen en/of cursussen volgen binnen hun vakgebied. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken en blijven ze zich ontwikkelen.

Ook aan de aller jongste technische talenten is gedacht. Voor de basisschool leerlingen is een speciaal Wetenschap en Techniekprogramma opgezet. Op deze manier kunnen de kinderen al op vroege leeftijd kennis maken met techniek. Hopelijk worden de leerlingen dan sneller getriggerd om voor een technische opleiding te kiezen. Goede vakmensen in de techniek zijn tot op de dag van vandaag nog steeds hard nodig.

Installatie Techniek Louwer is trots dat we aan de toekomst mee hebben mogen bouwen!

Reacties zijn gesloten.