Installatie Techniek Louwer

Installatie Techniek Louwer

ITL in Oudewater: al jarenlang een ervaren en betrouwbaar elektrotechnisch installatiebureau

ITL is niet alleen werkzaam op het gebied van elektrotechniek

Rob Louwer

Rob Louwer

Installatie Techniek Louwer

Een groeiend bedrijf, met betrokken en vakbekwame medewerkers die veel ervaring hebben op diverse gebieden van installatietechniek, dat is ITL. Rob Louwer heeft al ruim 25 jaar ervaring als begeleider en uitvoerder in verschillende disciplines van het vak. ITL vindt zijn uitdaging in zowel het uitvoeren van veelvoorkomende opdrachten als in ingewikkelde en specialistische projecten op het gebied van technische installaties.

Van beveiliging tot industriële automatisering

ITL bouwt nieuwe elektrische installaties in de utiliteitsbouw, maar verzorgt ook de service en het onderhoud van bestaande installaties. Denk bij de werkterreinen aan: elektrotechniek, datanetwerken, beveiliging, service, onderhoud W-installaties en industriële automatisering. Bekijk hier een overzicht van onze werkgebieden.

Een betrouwbare installatie voorkomt technische problemen

Ook inspecties, keuringen en advies over levensduur van installaties behoren tot het dienstenpakket van ITL. Deze preventieve service zorgt ervoor dat uw installatie betrouwbaar is en blijft.

servicewagen itl

Serviceteam

ITL biedt een uitgebreide service

De service van ITL beperkt zich niet tot de installatie. ITL kan ook de bijkomende werkzaamheden verzorgen. Dit betekent in de praktijk dat ITL samenwerkt met vaste onderaannemers. Voor u houdt dat in: één aanspreekpunt. ITL zorgt ervoor dat het complete traject soepel verloopt en neemt daarvoor de verantwoordelijkheid op zich.

Toch een elektrotechnische storing?

De medewerkers van ITL zijn oplossingsgericht: u kunt te allen tijde bij de storingsdienst terecht en de afdeling Service & Onderhoud verzorgt de inspecties en het onderhoud van uw installatie.

opdrachtgever prorail

ProRail

De opdrachtgevers van ITL

De opdrachtgevers van ITL zijn overheids- en zorginstellingen, verzekeringsbedrijven, vervoersbedrijven, adviesbureaus, het midden- en kleinbedrijf en de winkel- en kantorenmarkt.
Het zijn bedrijven die ITL onder andere waarderen om de betrokken en vakbekwame medewerkers. Bekijk hier een overzicht van onze referenties.

Reacties zijn gesloten.