Revalidatiecentrum De Hoogstraat Utrecht

In opdracht van bouwbedrijf JP Van Eesteren uit Gouda heeft Installatie Techniek Louwer alle elektrotechnische installaties verzorgd voor dé revalidatiekliniek van Utrecht en omstreken ‘De Hoogstraat’ in Utrecht.
Dit revalidatiecentrum is uitgebreid middels een nieuwe etage van 2000 m² welke op het gebouw is geplaatst. Daarnaast is het bestaande deel vanaf het betonnen casco inwendig volledig gerenoveerd.

De grootscheepse renovatie omvatte voor Installatie Techniek Louwer onder andere het vernieuwen van de complete elektrotechnische installaties, het vernieuwen van de verlichting, een compleet nieuwe DATA installatie welke geheel voldoet aan de huidige normen, het aanpassen en uitbreiden van de brandmeldinstallaties, het vernieuwen van de zusteroproepinstallatie en het realiseren van een noodvoorziening om bij stroomuitval een continue stroomvoorziening te waarborgen voor het gehele revalidatiecentrum.

Gezien de functie van het gebouw wordt er van de installaties een hoog kwaliteitsniveau geëist, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en waarbij gebruiksvriendelijkheid van alle voorkomende installaties voor iedere cliënt het uitgangspunt is, zowel voor nu als voor de komende 20 jaar. Iets wat Installatie Techniek Louwer wel toevertrouwd is.

De werkzaamheden zijn aangevangen in januari 2014 en in augustus 2015 is het gebouw overgedragen aan ‘De Hoogstraat’, waarna zij het op 7 september 2015 in gebruik hebben genomen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.