Station Rotterdam Lombardijen

Station Rotterdam Lombardijen

station-lombardijen-binnen

Installatie Techniek Louwer heeft in opdracht van Aannemingsbedrijf Gebr. De Koning B.V. de aanpassing verzorgd aan de elektrotechnische installatie voor de verbouwing van de entree aan de Oost- en Westzijde van Station Lombardijen in Rotterdam.

rotterdam-lombardijenDiverse werkzaamheden

Voor de nieuw te plaatsen schuifdeuren van de entree heeft Installatie Techniek Louwer de voedingen geleverd en aangesloten. De vertrekstaten op het plein voor de entree zijn verplaatst naar de tunnel van Station Lombardijen. Installatie Techniek Louwer heeft deze bebording afgekoppeld en opnieuw weer aangesloten in de tunnel. In de luifels moesten LED armaturen gemonteerd worden. Hiervoor zijn bestaande LED armaturen gebruikt. Beide luifels zijn voorzien van nieuwe 80 cm GSMR klokken. Door het inzetten van onze eigen hoogwerker hebben onze monteurs de werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.

station-lombardijen-detailStationsklokken

Naast de hoofdopdracht hebben wij ook in opdracht van Aannemingsbedrijf Gebr. De Koning B.V. twee aanvullende opdracht gekregen voor dit project. Dit betreft het aanbrengen van twee stationsklokken naast de liften in het station en het plaatsen van extra LED verlichting aan de binnenzijde van de entree. Voor het plaatsen van de stationsklokken zijn de bestaande klokken van station Lombardijen gebruikt.

station-lombardijen

Reacties zijn gesloten.