Theater Kikker te Utrecht

Wij als erkend branddetectiebedrijf hebben omstreeks begin 2015 de aanvraag gekregen van Gemeente Utrecht om de brandmeldinstallatie van Theater Kikker onder handen te nemen.

Dit omdat de huidige installatie op dat moment niet meer voldeed aan de gestelde eisen. Ons advies aan Theater Kikker was dan ook om een volledig nieuwe installatie op te hangen. Wij hebben bij Theater Kikker een nieuwe brandmeldinstallatie gemonteerd en wij komen regelmatig terug voor onderhoudswerkzaamheden aan de installatie.

Een half jaar na de inbedrijfstelling van de installatie, werd de ‘Particuliere Alarm Centrale’ van Theater Kikker gealarmeerd. Bij het theater woedde een kleine brand en de brand werd vroegtijdig gedetecteerd door de nieuwe installatie. Hierdoor was de brandweer snel ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Door het op tijd melden van de brand zijn er geen personen gewond geraakt of spullen verwoest.

Aldus Theater Kikker zelf: ‘Wij zijn erg blij met de nieuwe brandmeldinstallatie! Zonder dit systeem waren de gevolgen waarschijnlijk niet te overzien’.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.