Westfort IJsselstein

ITL is werkzaam aan de de nieuwe varkensslachterij van Westfort. RBK heeft de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontworpen, gespecificeerd en aanbesteed, evenals de besturingsinstallatie voor de gebouw- en procesgebonden installaties.

De werktuigbouwkundige installaties betreffen onder andere de gebouwriolering en afvalwater, waterinstallaties, perslucht en klimaatinstallatie. Voor de elektrotechnische installaties zijn specificaties opgesteld voor de middenspanning, krachtinstallatie, lichtinstallatie, verlichting en diverse zwakstroominstallaties.

De RBK Group ontwerpt en bouwt bedrijven en automatiseert productie- en bedrijfsprocessen. RBK doet dit met circa 45 vakspecialisten. De ondersteuning varieert van het opstellen van masterplannen en exploitatieberekeningen tot het ontwerpen en aanbesteden van alle gewenste installaties. Daarnaast verzorgt RBK de goederenstroomautomatisering en procesbesturingen.

Doordat RBK voor alle disciplines vakspecialisten heeft, die al vele jaren ervaring hebben opgedaan, is het bedrijf in staat het ontwerpproces integraal uit te voeren. Op deze wijze wordt een optimaal ontwerp gerealiseerd. Zo wordt bij Westfort restwarmte uit de vlamoven, koude- en persluchtinstallatie en warmtekrachtkoppeling gebruikt voor ruimteverwarming en bereiding van warmwater.

(tekst van www.stedenbouw.nl/westfort-varkensslachterij)

 

Reacties zijn gesloten.